воскресенье, 8 октября 2017 г.

Три блокнота

И снова здравствуйте!

Забежала показать вам блокноты, которые сделала специально для блога ROSA TALENT, где сегодня вышел мой пост.

Привожу дословно.

Перший  у повному значенні слова, тому що я вперше робила блокнот за допомогою декупажу. Да що там, вперше в житті взагалі декупажила! І ось таке диво в мене вийшло:


Використала на обкладинку нашу заготовку для блокноту - дуже корисна річ. Картон міцний, але не товстий, тому обкладинки не гнуться і виглядають дуже охайно. 

Для надання трішки пристареного вигляду я використала спосіб із восковою свічкою та наш однофазний кракелюр - вийшло дуже цікаво, як гадаєте?





Другий блокнот на черзі - "British Style". Робиться така обкладинка неймовірно просто. В магазині ROSA TALENT є декупажні карти, серед яких знайшлася і така стильнюча. Обклеюємо обкладинку картою, використовуючи лак для декупажу, підбираємо чіпборд і вуаля! 


Так як блокнот вийшов трішки вінтажний, то й чіпборд телефонної будки я після покраски нашою фарбою пристаріла за допомогою дистрес-чорнила. Бризки білою та чорною фарбою доповнили стиль)


Ще один блокнот, зроблений за допомогою наших матеріалів. Обкладинка створювалась з  текстурної пасти, трафаретів (бачите багато написів?) та фарби "Блакитний вінтаж". І білої, звичайно) Ух, скільки разів його було перефарбовано! Хотілось мені щось цікавого, але не знала, чого саме) І коли ця вінтажна фарба поєдналась з чарівними потертостями, мене осяйнуло)


Вийшов такий собі морський-літаковий. Ну ви зрозуміли, ще й напис допоміг створити настрій подорожі.


Чіпбордовий напис із колекції "Make your jorney"затонувала дістресами, проштампувала і покрила глоссі-акцентом. 
От чесно, задоволена блокнотами, тому що все продумано та стильно підібрано. 

Иду в задание ТОЛЬКО с первым блокнотом.

Спасибо за ваше внимание, и пусть мир будет в вашем доме!


7 комментариев:

  1. Настю прорвало на блокноты. Я насчитала больше чем три за последние пару недель. Декупаж с совами просто вау. Оч.тоже нравится мне эта техника не блокнотах. Умничка!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ой, еще столько непоказанных))) Точно прорвало)) Спасибо большое!

      Удалить
  2. Настя, блокнот з мовою полонив моє серце!

    ОтветитьУдалить
  3. Настя-чарівниця, начарувала купу всього :) А головне кожен з блокнотів - оригінальний. Сова підкорила усіх ;) Декупаж не у всіх вдається, а у тебе він дуже якісний!

    ОтветитьУдалить