суббота, 25 марта 2017 г.

Романтичный мини-альбом


И снова здравствуйте!
Покажу мини-альбомчик, очень-очень романтичный. Сделала я его для блога "Rosa Talent". Привожу дословно, на украинском, а внизу поста переведу пару слов на русский)

Як ваш настрій? В мене чогось дуже романтичний) Мабуть, це весна впливає, а може, робота. я ку я вам хочу показати. В нас з'явились новинки - висічки до колекцій.   З колекції "Love" із використанням новинок я створила дуже романтичний тематичний міні-альбом.

Сам міні-альбом розміром . Саме такий розмір мені здається дуже стильним. 
Вже на обкладинці я використала дві висічки з набору та ще одну новинку - чіпборд молочного кольору.


Трішки історії про стоврення) Цю пару я не знаю, але шукала саме таку - молоду і дуже-дуже милу та "негламурну". Ці підлітки надзвичайно романтичні. Да-да, слово "романтичний" буде часто тут повторюватись))) Так от, я знайшла їх через єдиного знайомого підлітка. Тепер це буцде для них дуже приємним подарунком.
Перший розворот. Просто знайомство з героями. Янголятко і джентельмен) Знову той же самий фоновий чіпборд та багато висічок.


Другий розворот. Тут наші пташечки лише обіймаються)
На цьому та усіх подальших розворотах на одній стороні фото, на іншій кишенька для важливих дрібничок - листів, романтичних записок, квітків тощо. І тежик в кожній кишені, які вирізала з одного з листів колекції.


Третій. Пара вже ближче)) Вже багато слів про кохання... Із декору в альбомі окрім висічок та "вирізалок" є заембошені відбитки штампів (білим, чорним та сріблястим кольором), трішки брадс та вощений чорний шнур.


Четвертий, останній розворот. Нарешті вони поцілувались!) Рамкою-висічкою підкреслила цей чудовий момент. А чіпборд-баннери залишила пустими. Може, вони самі захочуть щось там написати - чіпик це дозволить.


І трішки деталей:



Миник делался для пары, которую совсем не знаю) Хотелось мне сделать что-то такое, романтично-подростковое. Спросила у единственного знакомого подростка, и она мне подобрала своих знакомых. И такая пара замечательная, правда? Вот настоящие такие, просто обалдеть) Будет им подарок. 

Из материалов здесь почти все от Rosa Talent. И добавила отштамповки заэмбошенные серебряной, белой и черной пудрой. Конечно же, от Мастерской СкрапШтампинг. Но совсем чуть-чуть. На каждом развороте кроме первого есть кармашек. Будут туда складывать самые важные мелочи)) Записочки, письма или билеты в кино... Эх, где мои семнадцать лет? На Большой Каретной...

Итак, к заданиям)


Art-Up. Меня вдохновила эта пара. Конечно, сначала была коллекция, но потом ребята заставили мои руки сделать маленькую историю...

Хмм, и всё)

Спасибо за ваше внимание, и пусть мир будет в вашем доме! А еще романтика и любовь!)


14 комментариев:

  1. ЗдОрово! Такой гармоничный и стильный миник!

    ОтветитьУдалить
  2. Ярко! Эмоционально! Спасибо что творите вместе с ART UP

    ОтветитьУдалить
  3. Дуже гарний альбом. Емоційний та романтичний. Дякую, що ви с нами Art Up)))

    ОтветитьУдалить
  4. Очень романтичный и милый альбом!!! Спасибо, что творите вместе с блогом Art Up!

    ОтветитьУдалить
  5. Очень чувственный, романтичный миник! Все очень тонко, гармонично! Спасибо, что вдохновляетесь и творите с блогом Art Up!

    ОтветитьУдалить
  6. Настя, дуже класно й романтично... а підлітки на фото...якісь аж навіть схожі між собою... гарна парочка)
    Дякуємо за участь у завданні Аграфки)

    ОтветитьУдалить